Снимка: Big Brother
fallback

Къщата на Big Brother 4 остана без още един съквартирант.

Лиши я от присъствие Иванина, която отпадна от играта след класациите на публиката.

Русото барби, което завъртя главите и на мъже, и на жени в къщата, не успя да се пребори с другата тигрица - Наталия.

Веднага след излизането си Ив сподели, че не съжалява, че отпадна от битката за 300 хил. лв. и най-много ще й липсват приятелите и емоциите вътре.

Тя разкри още, че не е влюбена в Денислав, въпреки че изпитва някаква симпатия към него, но по-скоро обясни, че в тази затворена среда в къщата всички емоции - и положителни и отрицателни, се чувстват по-силно и интензивно.

След излизането на Иванина в къщата атмосферата беше нагнетена с всякакви чувства - тъга, гняв, облекчение.

Най-тежко преживяват напускането на любимата си Денислав и Даниела. Както се очакваше, Манол първо побесня, а после цяла вечер тъгуваше за възлюбената си.

Денислав, който иначе запазва самообладание, не издържа и всички видяха и в неговите очи сълзи. Той дори сподели, че вече е готов да си тръгне, след като Ив не е там, но Таня го мотивира да остане и да се бори докрай.

Съквартирантите имаха и друг повод за вълнения. За първи път, по нареждане на Big Brother, номинациите се проведоха очи в очи. Учудващо никой нямаше особени скрупули да номинира за изгонване някого, гледайки го в очите. Номинирани за изгонване в четвъртък са двамата новодошли Денислав и Венци.

Съквартирантите получиха и новата си седмична мисия.

Тя не може да се обясни с две думи, но идеята й е да се прекрати засилената тенденция за мързелуване и спане в къщата.

Имаше опасност Big Brother да се превърне в Sleep Brother и затова в къщата се въвеждат драконови мерки.

Някои съквартиранти даже оприличиха новата мисия с казарма.  Съквартирантите ще спазват строг режим: от ставане рано сутрин, вдигане на знаме, пеене на химна, физзарядка, готвене, миене до сваляне на знамето вечер. 

За всеки ден и за всяка задача ще има график и отговорник. Спането през деня се забранява, а наред с режима всеки ден ще се провеждат най-различни игри.

Победителите в индивидуалните игри ще получават по една точка, в събота ще се формират два отбора, на победителите и на слабаците. Те ще се състезават за седмичния бюджет за другата седмица.

Междувременно любовната история между Георги и Таня се задълбочава. Георги ще се покаже като раним и уязвим човек, който се бои да се влюби, за да не бъде отново наранен.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

71

преди 15 години

РАдвайте се че не сте я виждали на живо :D

70

преди 15 години

Лелее тая к'ъв вампир е без грим, направо се стреснах. Не 4, 5 цифрена сума трябва да даваш на месец, за да изглеждаш добре, бич

69

dan4oda mi s

преди 15 години

tazi ivanina e razgonena *** da doide da mi napravi edna *** za 2 leva

fallback